Početna   /   Novosti   /  
05.04.2024.

B2B SUSRET NA JADRANSKOM SAJMU

Na Jadranskom sajmu danas je održan B2B susret izlagača Sajma namještaja i firme „Mia Investments“, koja na platou do Sajma gradi veliki hotelsko – kongresni centar.

Projekt menadžer Toma Žižić tom prilikom je kazao da je u komunikaciji sa investitorima izražena želja da zbog izuzetne saradnje sa  Jadranskim sajmom i direktorom Bujkovićem iskomuniciraju sa izlagačima Sajma namještaja u vezi mogućnosti opremanja njihovog centra, i dodao:

„Zainteresovani smo za opremanje kako hotelskog dijela, tako i kongresnog centra, i danas smo tu da bi se bliže upoznali sa izlagačima i njihovom ponudom.

Dinamika radova na objektu je u skladu sa predviđenom, s tim što ćemo ispoštovati zabranu gradnje u ljetnjem periodu, tako da nastavljamo od septembra i očekujemo da će sve biti zvršeno u 2026. godini.

 Ukupan prostor kioji se oprema namještajem je oko 40 000m2.“

Direktor Jadranskog sajma prof. dr Rajko Bujković kazao je da su ovakvi neposredni susreti i razgovori  potencijalnih kupaca i izlagača neophodni i svrsishodni, pogotovo kad su u pitanju veliki projekti poput ovog.

„Jadranski sajam uvijek organizuje i potencira značaj ovakvih sastanaka, jer se u neposrednoj komunikaciji brže i lakše dobiju informacije, razmijeni potreba i potražnja,  i gotovo uvijek rezultiraju uspješnom budućom saradnjom“ – kazao je direktor Bujković.

Jadranski sajam - All Right Reserved ©