Živjeti savremeno

Koncept manifestacije objedinjuje sajamske događaje predviđene kalendarom za tekuću godinu, čime postižemo sinergetski efekat sljedećih manifestacija:
42. Sajam građevinarstva
15. Sajam vode
8. Sajam energetike
46. Sajam hrane
29. Sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo
44. Sajam namještaja i dizajna

Sloganom ŽIVJETI SAVREMENO ukazujemo na značaj sadržaja ove sajamske manifestacije koja na originalan način promoviše ideju o modernizaciji, efikasnosti i povoljnosti u sferi dizajna, savremenih tehnologija, građevinarstva, logistike, energetike, klimatizacije, turizma, namještaja i dekoracije, gastronomije... Ukratko, živjeti u korak sa vremenom i svim pogodnostima
i inovacijama koje ono sa sobom donosi.


Naš sajam već više od 5 decenija predstavlja tačku susreta brojnih izlagača iz regiona i svijeta. Platforme Jadranskog sajma nude priliku kompanijama i preduzetnicima da ostvare stabilne i pouzdane veze do uspjeha u poslovanju. Jadranski sajam će rame uz rame sa svojim izlagačima i dugogodišnjim partnerima upotpuniti sajamsku manifestaciju bogatim programom sa posebnim akcentom na modernost, udobnost,
efikasnost i povoljnosti koje poslovanje i život čini uspiješnijim.

Uvjereni smo da će ovaj događaj biti od velike važnosti, kako za vas izlagače, tako i za posjetioce, koji su već duže vrijeme uskraćeni za posjetu sajamskim manifestacijama, iz poznatih razloga.
U tom cilju, uprava i zaposleni u Jadranskom sajmu osjećaju još veću obavezu i zadovoljstvo da
poštujući epidemiološke mjere u potpunosti ispune vaša očekivanja.
Budite dio kreativne atmosfere i prijavite učešće na sajmu ŽIVJETI SAVREMENO.
Očekujući Vašu prijavu, na raspolaganju smo za Vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, saiskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu uspješni.