Početna   /   Kalendar 2023   /  

31. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, OPREME ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO

Datum_od:
29-Mar-2023
Datum_do:
02-Apr-2023
Mjesto:
Hala sajma
Status:
zatvoren

Jadranski sajam već pola vijeka je mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača namještaja iz Crne Gore i regiona, na kome izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajniranju namještaja, mjesto gdje se razmjenjuju informacije i ideje, njeguju postojeći poslovni kontakti i ostvaruju novi.

Termin održavanja Sajma namještaja tradicionalno je vezan za pripremu turističke sezone, posebno za dio koji se odnosi na opremanje ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta, što će izlagačima donijeti veću potražnju za njihovim proizvodnim programom, a samim tim i dobre poslovne rezultate.

Sajam namještaja je međunarodnog karaktera, jedini nacionalni sajam u Crnoj Gori i najveći poslovni događaj u drvnoj industriji i idustriji namještaja. Prisustvo kompanija i proizvođača iz inostranstva, kolektivni nastupi u organizaciji regionalnih i državnih privrednih komora te strukovnih udruženja i agencija , dodatno afirmiše međunarodni karakter Sajma. Blagovremenim prijavljivanjem imate mogućnost da iskoristite paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi – ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam.

Jadranski sajam, kao tržišna institucija sa snažnim promotivnim i prodajnim efektima, te kao pružalac usluga u sajamskoj industriji i dalje u novim uslovima ostaje pouzdan partner privredi i društvenoj zajednici. Upravo na toj liniji Jadranski sajam i stoji na raspolaganju za Vaše inicijative, predloge i ideje u okviru planiranih sajmova u 2023 godini, i mogućih novih projekata koje vidite kao potrebne.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefone: +382 33 410 400 ili na
e-mail: sajam@jadranskisajam.co.me

Očekujući Vašu prijavu za učešće želimo Vam puno uspjeha i srdačno Vas pozdravljamo.

Pročitajte više

Učestvujte na sajmu

Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
Jadranski sajam - All Right Reserved ©